Onze natuurverhalen geven je zin om op ontdekking te gaan

nikonspottingscope.jpg

Nikon spotting scopes: betaalbare kwaliteit!

Reeds enkele jaren heeft Natuurkijkers.be alle vertrouwen in de spotting scopes van Nikon. Door hun betaalbare kwaliteit wordt het gebruik van een spotting scope toegankelijk voor iedereen.
Lees meer
ZeissHarpia85.jpg

Zeiss Victory Harpia 85 en Zeiss Victory Harpia 95 spotting scopes.

In navolging van de Zeiss Gavia heeft Zeiss Sport Optics een gloednieuwe top spotting scope op de markt gebracht en maakt deel uit van de Zeiss Victory lijn. De Zeiss Victory lijn staat bekend voor zijn uitzonderlijke optische prestaties in combinatie met de traditionele Zeiss kwaliteit.
Lees meer
BVG-9174.jpg

KIJKERS voor KIJKERS.

Bent u toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Uw oude kan wellicht veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden!  Lever hem daarom bij Natuurpunt in en geef zo uw oude kijker of telescoop een tweede leven.
Lees meer
VictorySF_black_closeup_snow.jpg

De nieuwe Zeiss SF reeks.

Natuurkijkers.be is tevens officieel Carl Zeiss Sport Optics Center. Hierbij mag deze nieuwe top kijker niet ontbreken in ons aanbod.
Lees meer
KeyVisualWildlife.jpg

Steiner Wildlife.

Steiner stelt met trots hun nieuwste verrekijker voor en is ontwikkeld voor ambitieuze outdoor liefhebbers : de Wildlife 8 x 42 en 10 x 42.
Lees meer
Steinermarine.jpg

Steiner Marine kijkers

Opmerkelijke optiek voor diegene die waardevolle vrije tijd op het water belangrijk vinden. Met een duidelijke helder beeld en totaal betrouwbaar in alle weersomstandigheden. De Steiner Marine kijkers staan er wereldbekend voor !
Lees meer
companiongroen.jpg

Lancering nieuwe Swarovski CL Companion.

Nooit zal je nog iets missen met een Swarovski CL Companion als metgezel. Een elegante verrekijker met een indrukwekkende optica met een perfecte handligging zorgt voor een optimale gebruik voor elke waarneming.
Lees meer

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak