Onze natuurverhalen geven je zin om op ontdekking te gaan

ATX115.jpg

Swarovski ATX 115

Kan het groter bij Swarovski? Ja ! Met de ATX 115 brengen ze echt een lichtkanon op de markt!
Lees meer
dG.jpg

Swarovski Optik DG 8 x 25 Digital Guide: revolutionair!

De nieuwste telg van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovatie: met de nieuwe dG (digital guide) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen
Lees meer
CMSklein.jpg

Gunther bezoekt CERN in Genève.

Een unieke beleving waar de toekomst van de mensheid en zijn kennis mee bepaald worden. 100 meter onder de grond kan je hier dingen zien die je alleen maar in Star Trek en James Bond-films tegenkomt. Een fantastische ervaring!
Lees meer
pulsar.jpg

Pulsar warmtebeeld- of thermische kijkers.

Deze merkwaardige toepassing van de nieuwe technologie laat ons toe dieren op te merken in volledige duisternis. Observatie en detectie met een thermische camera biedt vele voordelen. Natuurkijkers.be zocht de verschillen voor u uit.
Lees meer
Begijnlebleu.jpg

Digiscopen met Begijn Lebleu.

Een paar weken geleden zette Begijn zijn eerste stappen in de digiscopie. Natuurkijkers.be ging op pad in het Molsbroek om hem de echte kneepjes van het vak aan te leren.
Lees meer
nikonspottingscope.jpg

Nikon spotting scopes: betaalbare kwaliteit!

Reeds enkele jaren heeft Natuurkijkers.be alle vertrouwen in de spotting scopes van Nikon. Door hun betaalbare kwaliteit wordt het gebruik van een spotting scope toegankelijk voor iedereen.
Lees meer

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak