Onze natuurverhalen geven je zin om op ontdekking te gaan

spypointklein.jpg

Spypoint wildcamera's.

Een wildcamera is beslist iets voor jou wanneer je dieren of vogels ongemerkt wilt vastleggen of filmen.
Lees meer
clcurioklein.jpg

Swarovski CL CURIO 7x21

De nieuwe CL Curio 7x21, de jongste telg uit de SWAROVSKI OPTIK CL Familie, is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met de wereldbefaamde ontwerper Marc Newson.
Lees meer
nlpure32klein.jpg

Swarovski NL PURE 32

Dankzij de perfecte combinatie van een ongeëvenaard groot gezichtsveld met vrijwel onzichtbare randen en een baanbrekend design geeft de nieuwe NL Pure een geheel nieuwe dimensie aan observeren.
Lees meer
kowaTSN99klein.jpg

Kowa TSN 99 Series

De nieuwe TSN-99 PROMINAR-serie is de evolutie van meer dan zes decennia Japans optisch ontwerp en technologie. Het maakt gebruik van het allerbeste uit Kowa's optische erfgoed en profiteert van functies, technologie en techniek die zijn ontwikkeld door generaties optische experts van Kowa.
Lees meer
pulsar-accolade2pro_helion2pro1.jpg

Pulsar NEW 2 PRO series.

Supergevoelige temperatuurgevoeligheid, hoge sensorresolutie en het beste beelddetail bij zware observatieomstandigheden zijn de grootste troeven van de nieuwe Pulsar 2 series.
Lees meer
ATX115.jpg

Swarovski ATX 115

Kan het groter bij Swarovski? Ja ! Met de ATX 115 spotting scope brengen ze echt een lichtkanon op de markt!
Lees meer
dG.jpg

Swarovski Optik DG 8 x 25 Digital Guide: revolutionair!

De nieuwste telg van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovatie: met de nieuwe dG (digital guide) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen
Lees meer

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak