Onze natuurverhalen geven je zin om op ontdekking te gaan

clcurioklein.jpg

Swarovski CL CURIO 7x21

De nieuwe CL Curio 7x21, de jongste telg uit de SWAROVSKI OPTIK CL Familie, is voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met de wereldbefaamde ontwerper Marc Newson.
Lees meer
nlpure32klein.jpg

Swarovski NL PURE 32

Dankzij de perfecte combinatie van een ongeëvenaard groot gezichtsveld met vrijwel onzichtbare randen en een baanbrekend design geeft de nieuwe NL Pure een geheel nieuwe dimensie aan observeren.
Lees meer
kowaTSN99klein.jpg

Kowa TSN 99 Series

De nieuwe TSN-99 PROMINAR-serie is de evolutie van meer dan zes decennia Japans optisch ontwerp en technologie. Het maakt gebruik van het allerbeste uit Kowa's optische erfgoed en profiteert van functies, technologie en techniek die zijn ontwikkeld door generaties optische experts van Kowa.
Lees meer
pulsar-accolade2pro_helion2pro1.jpg

Pulsar NEW 2 PRO series.

Supergevoelige temperatuurgevoeligheid, hoge sensorresolutie en het beste beelddetail bij zware observatieomstandigheden zijn de grootste troeven van de nieuwe Pulsar 2 series.
Lees meer
ATX115.jpg

Swarovski ATX 115

Kan het groter bij Swarovski? Ja ! Met de ATX 115 spotting scope brengen ze echt een lichtkanon op de markt!
Lees meer
dG.jpg

Swarovski Optik DG 8 x 25 Digital Guide: revolutionair!

De nieuwste telg van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovatie: met de nieuwe dG (digital guide) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen
Lees meer
CMSklein.jpg

Gunther bezoekt CERN in Genève.

Een unieke beleving waar de toekomst van de mensheid en zijn kennis mee bepaald worden. 100 meter onder de grond kan je hier dingen zien die je alleen maar in Star Trek en James Bond-films tegenkomt. Een fantastische ervaring!
Lees meer
pulsar.jpg

Pulsar warmtebeeld- of thermische kijkers.

Deze merkwaardige toepassing van de nieuwe technologie laat ons toe dieren op te merken in volledige duisternis. Observatie en detectie met een thermische camera biedt vele voordelen. Natuurkijkers.be zocht de verschillen voor u uit.
Lees meer
Begijnlebleu.jpg

Digiscopen met Begijn Lebleu.

Een paar weken geleden zette Begijn zijn eerste stappen in de digiscopie. Natuurkijkers.be ging op pad in het Molsbroek om hem de echte kneepjes van het vak aan te leren.
Lees meer

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak