Onze natuurverhalen geven je zin om op ontdekking te gaan

pulsar.jpg

Pulsar warmtebeeld- of thermische kijkers.

Deze merkwaardige toepassing van de nieuwe technologie laat ons toe dieren op te merken in volledige duisternis. Observatie en detectie met een thermische camera biedt vele voordelen. Natuurkijkers.be zocht de verschillen voor u uit.
Lees meer
Begijnlebleu.jpg

Digiscopen met Begijn Lebleu.

Een paar weken geleden zette Begijn zijn eerste stappen in de digiscopie. Natuurkijkers.be ging op pad in het Molsbroek om hem de echte kneepjes van het vak aan te leren.
Lees meer
nikonspottingscope.jpg

Nikon spotting scopes: betaalbare kwaliteit!

Reeds enkele jaren heeft Natuurkijkers.be alle vertrouwen in de spotting scopes van Nikon. Door hun betaalbare kwaliteit wordt het gebruik van een spotting scope toegankelijk voor iedereen.
Lees meer
ZeissHarpia85.jpg

Zeiss Victory Harpia 85 en Zeiss Victory Harpia 95 spotting scopes.

In navolging van de Zeiss Gavia heeft Zeiss Sport Optics een gloednieuwe top spotting scope op de markt gebracht en maakt deel uit van de Zeiss Victory lijn. De Zeiss Victory lijn staat bekend voor zijn uitzonderlijke optische prestaties in combinatie met de traditionele Zeiss kwaliteit.
Lees meer
BVG-9174.jpg

KIJKERS voor KIJKERS.

Bent u toe aan een nieuwe verrekijker of telescoop? Uw oude kan wellicht veel betekenen voor de bescherming van vogels in ontwikkelingslanden!  Lever hem daarom bij Natuurpunt in en geef zo uw oude kijker of telescoop een tweede leven.
Lees meer
VictorySF_black_closeup_snow.jpg

De nieuwe Zeiss SF reeks.

Natuurkijkers.be is tevens officieel Carl Zeiss Sport Optics Center. Hierbij mag deze nieuwe top kijker niet ontbreken in ons aanbod.
Lees meer
KeyVisualWildlife.jpg

Steiner Wildlife.

Steiner stelt met trots hun nieuwste verrekijker voor en is ontwikkeld voor ambitieuze outdoor liefhebbers : de Wildlife 8 x 42 en 10 x 42.
Lees meer

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak