Covid-19.jpg

Maak een afspraak voor jouw bezoek aan de Natuurkijkers.be winkel.

Lees verder voor de COVID-19 maatregelen die gelden in onze Natuurkijkers.be winkel.

Lees meerBHE_DSC1524.jpg

Wij schenken u een klare kijk.

Natuurkijkers.be is dé speciaalzaak in Vlaanderen voor optische instrumenten zoals verrekijkers, sterrenkijkers, spotting scopes of telescopen en microscopen. En dat voor elk budget! 

Dankzij ons uitgebreid assortiment kunt u de verschillende modellen ter plaatse vergelijken én uitgebreid testen in het nabij gelegen stadspark. Zo vindt u gegarandeerd de beste kijker die aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Bij ons kunt u terecht voor uitstekend advies, kwalitatieve producten aan concurrentiële prijzen en een prima dienst na verkoop.

U kan bij Natuurkijkers.be ook online verrekijkers of telesopen aankopen met gratis verzending.

Lees ons verhaal

steenuilklein.jpg

Op bezoek bij een steenuiltje.

Wie wil er nu geen steenuiltje van dichtbij zien? Zijn felgele ogen voeren een bijzondere aantrekkingskracht uit.

Geplaatst op 10 juni 2021 inDigiscopie

Lees meer

Gunther Groenez, paraat voor al uw vragen

Gunther is reeds 10 jaar bij Optiek Van Ommeslaeghe te werk gesteld. Hij is begonnen als atelierverantwoordelijke en is nu sedert 2015 actief als sales voor Natuurkijkers.be, een onderdeel van BVBA Van Ommeslaeghe. 

Door zijn jarenlange interesse in astronomie, vogels en natuur in het algemeen, bouwde Gunther de nodige kennis en ervaring op. Dit wil hij heel graag delen met de klanten door kwalitatief advies te geven.

De passie en vriendelijkheid waarmee Gunther omgaat met de klanten is uitzonderlijk.

Hij maakt graag tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal om zo te kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Ongetwijfeld zult u bij het bezoek zijn geduld en kennis ervaren.

Daarbij stopt het niet! Dienstverlening en vlotte service draagt Natuurkijkers.be hoog in het vaandel.  Wanneer u vragen heeft, staat hij steeds voor u klaar.

ContacteerOver ons

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?

Maak een afspraak