Euromex EC 1001 EcoBlue

Over deze microscoop van het merk Euromex

Dankzij de buitengewone kwaliteit van de optische componenten van de ergonomisch ontworpen BlueLine microscopen kunnen beginnende of gevorderde studenten lange en productieve sessies uitvoeren op de microscoop. Microscopen voor het onderwijs moeten makkelijk in gebruik en bestand zijn tegen hardhandig en veelvuldig gebruik De moderne microscopen van de EcoBlue serie zijn speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en de voornaamste focus wordt gelegd op ergonomie en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze microscopen worden geleverd met geborgen oculairen, achromatische objectieven en een instelbare preparaatbeveiliging om schade aan het preparaat en de objectieven te voorkomen. Leden van Natuurpunt sturen voor een bestelling een mailtje naar info@natuurkijkers.be. Zij verwerven een ledenkorting van -10%.

Adviesprijs: € 288,00

€ 273,60
Je bespaart € 14,40

Garantie

5 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting40 - 100 - 400 x
ReeksEcoBlue
Uitvoeringmonoculair
Gewicht2480 gr
Type verlichting1 Watt LED
Zoomnee
Objectieven microscoopachromaten
Type oculairenWF 10x/18mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairennee
Bovenaan verlichtingnee
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafelnee
Condensatorja
Iris diafragmaja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak