Euromex bScope 1152 EPL

Over deze microscoop van het merk Euromex

Veelzijdig en evolutief! De goed uitgeruste bScope microscopen worden intensief aangewend in het secondair en universitair onderwijs, in kleine en middelgrote laboratoria. Ook worden ze dagelijks gebruikt door dierenartsen. Los van de uitstekende ergonomie zijn deze robuuste en attractief geprijsde microscopen beschikbaar in verschillende configuraties met HWF 10x/20 mm oculairs en objectieven voor helderveld, donkerveld en fase contrast Het ontwerp van de bScope is ergonomisch en evolutief. De in hoogte verstelbare oculairs en laag gemonteerde focusserings-instelknoppen verminderen de vermoeidheid tijdens lange microscopie-sessies en verhogen hiermee het comfort voor de gebruiker. De robuuste en compacte afmetingen van de bScope, samen met het kabelopbergsysteem verkleinen de benodigde werkplek, verhogen de veiligheid en vereenvoudigen het opbergen.

Adviesprijs: € 757,50

€ 719,63
Je bespaart € 37,88

Garantie

10 jaar garantie

Direct leverbaar

Vergroting40,100,400,1000 x
ReeksbScope
Uitvoeringbinoculair
Type verlichting3 Watt LED
Objectieven microscoopplan
Type oculairenHWF 10x/20mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairenja
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafelja
Condensatorja
Iris diafragmaja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak