Steiner Miniscoop 8x22

Over deze verrekijker van het merk Steiner

Klaar voor actie en avontuur, waar je ook bent. De nieuwe 8x22 miniscoop van Steiner is klein genoeg om in elke rugzak of broekzak te op te bergen. En aangezien de miniscoop slechts 80 gram weegt, kan hij gemakkelijk mee op expeditie of past hij in uw broekzak voor een concert of theater. Ontworpen met een Sports-Auto-Focus-systeem, maakt de Miniscope scherpstellen mogelijk van 20 m tot oneindig. Door gebruik te maken van Steiner's High-Contrast optische coating, levert de Miniscope-optiek een ongelooflijke helderheid en helderheid; zo duidelijk en helder, het is moeilijk te geloven dat zoiets goeds zo klein kan zijn.

Adviesprijs: € 99,00

€ 76,23
Je bespaart € 22,77

Garantie

10 jaar garantie

Direct leverbaar

Vergroting8 x
Diameter objectief22 mm
Gewicht80 gr
Typeprismaverrekijker
Steiner

Meer dan 70 jaar is Steiner Optics producent van top verrekijkers voor de vogelkijkers, jagers, maritieme en militaire doeleinden waarbij robuustheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. De verrekijkers zijn zo ontworpen dat ze perfect functioneren in alle weersomstandigheden. Ze zijn tevens uitgerust met uitstekende optiek. De compact verrekijkers zijn ideaal voor reizen, wandelen, klimmen, fietsen,…
Met de Outdoor verrekijkers liggen perfect in de hand en bieden kleurgetrouwe en contrastrijke beelden voor de vogelkijkers. Voor de jacht heeft Steiner zich reeds bewezen door zijn robuustheid en uitstekende lichttransmissievan 96%. 

Enkele opvallende unieke kenmerken van de Steiner verrekijkers :
- Makrolon behuizing : onbreekbaar en extreme laaggewicht behuizing bestaande uit polycarbonaat
- floating prisma systeem : schokabsorberende fixing !
- stikvulling door 2 kleppen
- Clicloc riem bevestiging
- Ergo flex eyecups
- 10 tot 30 jaar garantie !

Bekijk ons aanbod

Deze verrekijker van het merk Steiner kan u combineren met

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak