EUROMEX StereoBlue SB 1903-P

Over deze microscoop van het merk Euromex

Euromex BlueLine heeft een hoogwaardig assortiment stereomicroscopen welke speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in laboratoria en in het hoger onderwijs StereoBlue microscopen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in laboratoria, het onderwijs en wordt zeer gewaardeerd door biologen, entomologen, geologen, mechanische en elektronische ingieneurs, en andere professionals zoals sieradenmakers en tandtechnici. Deze microscopen zijn beschikbaar met twee paar objectieven of zoom objectief voor vergrotingen van 3.5x tot 135x en opvallende en doorvallende LED verlichtingen

Adviesprijs: € 594,10

€ 564,39
Je bespaart € 29,70

Garantie

5 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting0,7 - 45 x
ReeksStereoBlue
Uitvoeringtrinoculair
Standpilar stand
Gewicht4700 gr
Zoomja
Type oculairenWF 10x/20mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairenja
Bovenaan verlichtingja
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak