EUROMEX NexiusZoom NZ 1903-S

Over deze microscoop van het merk Euromex

De NexiusZoom stereomicroscopen van Euromex produceren hoogwaardige twee- en driedimensionale beelden van uw specimen en is geschikt voor vele veeleisende toepassingen. Deze hoogwaardige stereozoommicroscopen zijn zeer geschikt voor het analyseren van oppervlaktes van alle soorten materialen en voor het maken van biologische preparaten Deze stereomicroscopen zijn ideaal voor vele toepassingen in het onderwijs en in laboratoria. Vergrotingen van 3,3x tot 180x kunnen worden bereikt door toevoeging van voorzetlenzen en of oculairen met andere vergrotingen 

Adviesprijs: € 941,40

€ 894,33
Je bespaart € 47,07

Garantie

10 jaar garantie

Direct leverbaar

Vergroting6,7 - 45 x
ReeksNexiusZoom
Uitvoeringbinoculair
Standrack & pinion stand
Gewicht5100 gr
Type verlichting3 Watt LED
Zoomja
Type oculairenHWF 10x/22mm
Werkafstand110 mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairenja
Bovenaan verlichtingja
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafel
Condensator
Iris diafragma
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak