Euromex IScope 1153-EPLi

Over deze microscoop van het merk Euromex

De iScope is leverbaar in verschillende configuraties die geschikt zijn voor biowetenschappen en biomedische wetenschappen, hogescholen, universiteiten maar ook voor toepassingen in de medische wetenschappen Naast helderveldcontrastmethode, kunnen ook andere contrastmethoden worden toegepast zoals fasecontrast, cardioïde spiegel donkerveld, simpele polarisatie en verscheidene epi-verlichtingen voor fluorescentietoepassingen. iScope modellen met multiheads zijn ook leverbaar voor onderwijsdoeleinden. - met EWF 10x/20 oculairs - revolver met 4 objectieven - 3W NeoLED Köhler verlichting.

Adviesprijs: € 1.370,90

€ 1.302,36
Je bespaart € 68,55

Garantie

10 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting40 - 100 - 400 - 1000 x
ReeksiScope
Uitvoeringtrinoculair
Gewicht9000 gr
Type verlichting5 Watt NeoLED
Zoomnee
Objectieven microscoopE-PLan EPLI
Type oculairenEWF 10x/20mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairennee
Bovenaan verlichtingnee
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafelja
Condensatorja
Iris diafragmaja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak