Euromex MB 1652 MicroBlue

Over deze microscoop van het merk Euromex

Microscopen voor het onderwijs moeten makkelijk in gebruik en bestand zijn tegen hardhandig en veelvuldig gebruik. Kwalitatieve en toch betaalbare Euromex microscopen voldoen vooral aan deze behoeften dankzij de doordachte constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen De moderne MicroBlue is een entry-level microscoop en is vooral aantrekkelijk voor klanten met een beperkt budget. Het basis model heeft een vaste condensor en een standaard tafel. Modellen met een geïntegreerde kruistafel hebben een Abbe condensor. Alle modellen hebben 35 mm achromatische objectieven. De oplaadbare batterijen maken draadloos gebruik mogelijk.

Adviesprijs: € 429,55

€ 408,07
Je bespaart € 21,48

Garantie

5 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting40 - 100 - 400 - 600 x
ReeksMicroBlue
Uitvoeringbinoculair
Gewicht2800 gr
Type verlichting1 Watt NeoLED
Zoomnee
Objectieven microscoopachromaten
Type oculairenWF 10x/18mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairennee
Bovenaan verlichtingnee
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafelnee
Condensatorja
Iris diafragmaja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak