Euromex ED 1402-P EduBlue

Over deze microscoop van het merk Euromex

Dankzij de buitengewone kwaliteit van de optische componenten van de ergonomische ontworpen BlueLine microscopen kunnen beginnende of gevorderde studenten lange en productieve sessies uitvoeren op de microscoop De EduBlue microscopen zijn ideaal voor het onderwijs en voor kinderen. De twee parallel optische lichtpaden maken 3D obervatie van kleine insecten, planten, stenen en mineralen mogelijk Uitvoering met 20-40x vergroting. Leden van Natuurpunt sturen voor een bestelling een mailtje naar info@natuurkijkers.be. Zij verwerven een ledenkorting van -10%.

Adviesprijs: € 277,00

€ 263,15
Je bespaart € 13,85

Garantie

5 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting20 - 40 x
ReeksEduBlue
Uitvoeringbinoculair
Standpilar stand
Gewicht2400 gr
Type verlichting1 Watt LED
Zoomnee
Type oculairenWF 10x/20mm
Werkafstand60 mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairenja
Bovenaan verlichtingja
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafel
Condensator
Iris diafragma
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak