EUROMEX Bioblue Lab BB 1152-PL

Over deze microscoop van het merk Euromex

De BioBlue.Lab, het vlaggenschip van de BlueLine, is een instrument dat voldoet aan de hoogste verwachtingen van microscoop gebruikers. Deze ergonomische engebruiksvriendelijke microscopen zijn specific ontworpen voor het onderwijs en diverse toepassingen in laboratoria. De 150 x 140 mm tafel met 75 x 30 mm X-Y kruistafel zorgt ervoor dat het preparaat in vloeiende bewegingen en nauwkeurig gepositioneerd kan worden wat bij meeste veeleisende toepassingen van cytologie en histopathologie zeer gewaardeerd is  Deze BioBlue.Lab microscoop is zeer functioneel en is uitgerust met WF10x/20 mm oculairen, plan gecorrigeerde 4x/ 10x /S40x /S100x objectieven. Leden van Natuurpunt sturen voor een bestelling een mailtje naar info@natuurkijkers.be. Zij verwerven een ledenkorting van -10%.

Adviesprijs: € 839,70

€ 797,71
Je bespaart € 41,98

Garantie

10 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting4 - 10 - 400 - 1000 x
ReeksBioBlue
Uitvoeringbinoculair
Gewicht5400 gr
Type verlichting1 Watt NeoLED
Zoomnee
Objectieven microscoopIOS plan
Type oculairenWF 10x/20mm
Beschermkapja
Kapjes voor oculairenja
Bovenaan verlichtingja
Onderaan verlichtingja
Verlichting dimbaarja
Regelbare kruistafelja
Condensatorja
Iris diafragmaja
Euromex

Euromex staat garant voor kwalitatieve en betaalbare microsopen die ze verdelen over meer dan 70 landen. De microscoop voor biologie en biowetenschappen wordt gebruikt voor dierlijke- of plantaardige micro-organismen. Deze microscopen kan uitgevoerd worden in een monoculair, binoculair of trinoculair.

Bij de stereomicroscoop wordt veelal gebruikt voor vaste onderwerpen zoals planten, insecten, spinnen, gesteenten, paddestoelen en veel meer. Euromex biedt ook een ruime keuze preparatiemateriaal aan.

Bekijk ons aanbod

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak