Veelgestelde vragen over cadeaubonnen

Een verrassing voor een verjaardag, afscheidsfeestje, huwelijk, housewarming of pensioen. Een bedankje voor je loyale werknemers of trouwste klanten. Of gewoon omdat het kan? Het leven zit boordevol avonturen. Doe er nog eentje bovenop en schenk al wie het volgens jou verdient een Natuurkijkers.be-cadeaubon!

Een kadobon geven is makkelijk én leuk! Kadobonnen zijn niet alleen leuk voor je geliefde, familie of vrienden, maar ook voor zakelijke situaties. Geef bijvoorbeeld een kadobon als bedankje aan je zakenrelaties. Of doe er één in het kerstpakket voor het personeel. Er is nu ook een extra veelzijdige kadobon die perfect is als zakelijk geschenk. Zo heeft de ontvanger alle vrijheid een product te kiezen in onze winkel of webshop. Leuk om te geven én te krijgen! Dit zorgt er voor dat je altijd de juiste snaar raakt met jouw geschenk! 

Bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen, organisaties, verenigingen,… kunnen kadobonnen – op factuur – bestellen als relatiegeschenk of incentive voor hun personeel, leden, medewerkers en / of klanten. Stuur een mailtje naar: info@natuurkijkers.be .

Het online bestellen van de Kadobonnen gaat heel eenvoudig en snel. Je kiest eerst welke kadobonnen en met welke waarde je graag wilt geven. Deze doe je in het winkelmandje. Vervolgens kun je de kadobon nóg specialer maken door een eigen tekst toe te voegen. Een leuk cadeau is een persoonlijk cadeau! In de laatste stap rond je de betaling veilig af met Ideal, Payconiq of creditcard. De kadobonnen kunnen ook online worden besteed of fysisch in onze shop. In de webshop kan worden betaald door middel van het gebruik van de code die achter op de kadobon staat. Naast fysieke kadobonnen, die bij jou of de ontvanger thuis kunnen worden afgeleverd, heb je bij meerdere kadobonnen de mogelijkheid om deze digitaal te laten afleveren bij de ontvanger via e-mail. Zo'n digitale kadobon is de ideale uitkomst wanneer je op het laatste moment nog een kado nodig hebt. Bestel nu online jouw kadobonnen!


Alle Natuurkijkers.be cadeaubonnen zijn geldig tot 12 maanden na datum van uitgifte. De vervaldatum staat vermeld op de bon.

U kunt meerder adeaubonnen per bestelling inwisselen.

Zowel voor een digitale cadeaubon als een cadeaukaart is het bedrag vrij te kiezen.

Zowel aan de kassa van Natuurkijkers.be of via onze webshop kan je je cadeaukaart of digitale cadeaubon spreiden over verschillende aankopen. Je krijgt voor de restwaarde een nieuwe cadeaubon. 

Dat kan zeker: elke cadeaukaart heeft een unieke code.

Nee hoor,  toon gewoon de barcode van de bon op je gsm aan de kassa.

Dat kan, je zult het bedrag dan in een tegoedbon terugkrijgen. 

Neem contact op met ons via email en we gaan na waar het is fout gelopen.