STEINER Wildlife 10x42

Over deze verrekijker van het merk Steiner

Steiner introduceert een nieuwe verrekijker, de Wildlife 8x42 en 10x42. De nieuwe WILDLIFE verrekijkerserie illustreert perfect alles waar Steiner voor staat: innovatie, extreme robuustheid, bruikbaarheid, hoge optische kwaliteit en uitstekende mechanische betrouwbaarheid. Ze zijn ontwikkeld voor de ambitieuze outdoor liefhebbers en liefhebsters die geen compromis kunnen sluiten als het om kwalitatieve uitrusting gaat.   · Nieuw ontwerp en opnieuw ontworpen optiek · Dankzij het innovatieve afstandscontrolesysteem kunt u de afstand voor instellen door scherpe beelden te verkrijgen met een eenvoudige beweging. · De gepatenteerde oogschelpen van Steiner beschermen u tegen periferiek licht en zijdelingse wind. · De beroemde Steiner Clicloc-systemen zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op wat u gaat zien en u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw verrekijker valt. · 30 jaar waarborg. Deze verrekijker kan je ook huren. Ga naar de rubriek diensten op onze website voor onze voorwaarden.

Adviesprijs: € 809,00

€ 647,20
Je bespaart € 161,80

Garantie

30 jaar garantie

Op aanvraag

Vergroting10 x
Diameter objectief42 mm
Gewicht716 gr
Uittredepupil4,2 mm
Gezichtsveld6,2 graden
Gezichtsveld op 1000m108 m
Waterproofja
Kleur bodyantraciet
Schemergetal20,49
Korste scherpstelafstand2 m
Waterdichtja
CoatingNBR-Longlife
Beschermkap objectiefja
Beschermkap oculairja
Statiefaansluitingja
Riemja
Dioptrieregelingja
Stikstofgevuldja
Typedakkantkijker
Tasja
Steiner

Meer dan 70 jaar is Steiner Optics producent van top verrekijkers voor de vogelkijkers, jagers, maritieme en militaire doeleinden waarbij robuustheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. De verrekijkers zijn zo ontworpen dat ze perfect functioneren in alle weersomstandigheden. Ze zijn tevens uitgerust met uitstekende optiek. De compact verrekijkers zijn ideaal voor reizen, wandelen, klimmen, fietsen,…
Met de Outdoor verrekijkers liggen perfect in de hand en bieden kleurgetrouwe en contrastrijke beelden voor de vogelkijkers. Voor de jacht heeft Steiner zich reeds bewezen door zijn robuustheid en uitstekende lichttransmissievan 96%. 

Enkele opvallende unieke kenmerken van de Steiner verrekijkers :
- Makrolon behuizing : onbreekbaar en extreme laaggewicht behuizing bestaande uit polycarbonaat
- floating prisma systeem : schokabsorberende fixing !
- stikvulling door 2 kleppen
- Clicloc riem bevestiging
- Ergo flex eyecups
- 10 tot 30 jaar garantie !

Bekijk ons aanbod

Deze verrekijker van het merk Steiner kan u combineren met

U twijfelt?

Dan heeft Natuurkijkers goed nieuws! U kan dit product zonder enige verplichtingen komen uitproberen.

Maak een afspraak